Ο αναίσθητος πρωθυπουργός το ξανάκανε: Πήγε στις πλημμυρισμένες περιοχές και μιλούσε γελώντας για την “ωραία θέα”! (βίντεο)

Είναι αδιάνοητο να είναι αυτός ο πρωθυπουργός της χώρας τη στιγμή που βιώνει μια τέτοια τραγωδία. Ένας άνθρωπος χωρίς ενσυναίσθηση, που νιώθει την ανάγκη να πετάξει μια μπούρδα για να κάνει “χιούμορ”… Το θέμα είναι το κάνει στις τραγωδίες, αποδεικνύοντας ότι δεν τον νοιάζει καν τι αισθάνονται οι άλλοι.

Για παράδειγμα, στη δοκιμαζόμενη Θεσσαλία πήγε στον χώρο που στήθηκε το κέντρο πολιτικής κι αυτό που βρήκε να πει μπαίνοντας είναι “έχετε και ωραία θέα” και να βάλει τα γέλια… Η θέα ξέρουμε ποια είναι όλες αυτές τις ημέρες, πλημμύρες, καταστροφή, όλεθρος, θάνατος…

Δεν είναι η πρώτη φορά, φυσικά.

Στο Αρκαλοχώρι, μετά τον σεισμό, και μόλις έφτασε έκανε πλακίτσα με τον τότε υπουργό Πολιτικής Προστασίας, αστειευόμενος (…) για τα γιλέκα του υπουργείου και μετά άρχισε τις ρακές!

Δείτε: Απίστευτο: Μόλις πήγε στις σεισμόπληκτες περιοχές ο “Ανέμελος”, έκανε πλακίτσες με υπουργούς του και μετά άρχισε τις ρακές! (βίντεο)

Έχουμε πλέον συνηθίσει τις χαμογελαστές πόζες του στα καμένα και τις υποδείξεις των συνοδών του να κάνει τον λυπημένο…

Ο αναίσθητος Μητσοτάκης: Από τις ρακές και τα αστεία στον σεισμό του Αρκαλοχωρίου, στα χαμόγελα στα καμένα

Γιατί χαίρεται και χαμογελάει ο Μητσοτάκης;

“Δεν ήταν πολλοί αυτοί που έχασαν τις περιουσίες τους”! – Απίστευτες και χωρίς ενσυναίσθηση δηλώσεις Μητσοτάκη

Ένας χαζοχαρούμενος πρωθυπουργός, αναίσθητος, απαθής, αδιάφορος μέχρι το τέλος (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί